HALLÅ DÄR! DET ÄR JAG SOM ÄR EMY. LET’S BE FRIENDS.

 

Jag heter Emy och det är jag som gömmer mig bakom kameran. Estetisk med fötterna på jorden. Det är om jag får beskriva mig själv. Jag bor tillsammans med min sambo Daniel och Taxen Ville ute på landet. Jag älskar tempot i stan (jag är förälskad i New York), men inget slår känslan att få komma hem till lugnet på landet. Min superkraft är att få barn och vuxna att fnissa från magen. 

Med handen på hjärtat, för mig handlar inte fotografering om alla tekniska regler. För mig handlar det om att fånga ögonblicken som inte kommer igen, de blöta pussarna, små händerna i dina och kärleken som svämmar över.

Livet är inte perfekt, och det är okej. Jag tycker inte om stela poser eller fejkade leenden, där alla tittar in i kameran som i en annons i en katalog. Jag vill fånga er som ni är, genuina skratt, äkta tårar, riktiga känslor

Jag vill skapa minnen som berättar historien om er familj. Jag vill ge er en upplevelse att minnas och tänka tillbaka på, full av kärlek, omtanke och skratt. En stund att prata om i efterhand och komma ihåg som någonting alldeles extra. En fotografering som får din partner och barnen att vilja göra det om igen.

 

 Jag tror på …

Jag tror att varje familj har en unik historia.

Jag tror på att lämna fysiska bevis för barn om hur mycket deras familj älskar dem.

Jag tror att konsten kan förändra världen.

Jag tror att ta familjbilder kan vara kul.

Jag tror inte på stela poser eller fejkade leenden.

Jag tror på att vara autentisk.

 
Skärmavbild 2019-03-23 kl. 12.27.26.png

Kundkärlek

20181127_0858.jpg

Jag kunde inte vara lyckligare med hela upplevelsen!

Emy är en helt fantastisk fotograf. Hon är oerhört begåvad och var så söt och professionell under vår session. Jag kände mig väldigt bekväm och hon gjorde det enkelt och avkopplande. Alla våra bilder ser så naturligt ut. Jag kunde inte vara lyckligare med hela upplevelsen. "

 

PROCESSEN

FOTOGRAFERINGAR KAN (OCH SKA) VARA ROLIGA. 

Du behöver inte oroa dig för var, när eller vad u ska ha på dig. Jag lovar dig att du kommer inte behöva känna dig obekväm framför kameran, undra vart du ska titta eller vad du ska göra.

Vi kommer att har SKOJ. För att jag håller din hand och hjälper dig att välja den perfekta platsen, tid på dagen och vad du ska ha å dig. Jag kommer att placera dig precis där jag vill ha dig, berätta vad du ska göra och jag kommer att ge er små uppdrag som får er att tänka på er familj och hur speciell och fantastisk er kärlek är. Jag har en mental checklista för alla de bilder jag vill få, men jag låter dig också skratta och vara dum och göra minnen. Jag gör det till och med lätt att beställa underbara, professionella utskrifter efter din fotografering som gör att du ler varje dag.

 

 
Skärmavbild 2019-03-23 kl. 12.27.26.png
47088139_2005601656200649_2523425773256179712_n.jpg

MITT “VARFÖR”

När jag växte upp var väggarna fyllda av bilder på min familj. Bilder på mig och mina syskon, på min mamma och min pappa. Varje dag möttes jag av kärleken som fanns i min familj, det gjorde mig lycklig så lycklig. Detta vill jag göra för din familj - att dina barn ska få se den kärleken som du känner för dem!

Jag förstår att du vill ha dina favoritbilder i digital form så att du kan dela dem online och använda dem som skärmsläckare. Men jag vill att du ska hålla dina bilder i dina händer. Jag vill att bilderna ska påminna dig om den speciella kärleken som finns i er familj. Jag vill att du ska SE, RÖRA och KÄNNA den GLÄDJEN - Varje dag!

Best-of-iPhone-Wallpapers-Backgrounds-Ideas-Can-Use-Android-Phone_5.jpg

LÄR KÄNNA MIG LITE BÄTTRE

Fun facts

07212018 Öland (259).jpg

Jag har varit tillsammans med min karl i 10 år, vi träffades på msn efter att min dåvarande granne hade varit tillsammans med han. True story.

Skärmavbild 2019-03-27 kl. 07.06.50.png

Jag kan äta pizza till varje måltid, varje dag för resten av mitt liv.

Jag borde inte. Men jag kan.

Skärmavbild 2018-09-10 kl. 13.49.23.png

Jag kan vara sjukt envis! Men det kanske är tur för idag sitter jag med eget företag. Jag är SÅ glad för det!

 

 
20180707Bygga köksbord (60).jpg

Jag älskar att skapa. Det är sällan jag köper något förrän jag har försökt att göra det själv. Några av mina favoritartade saker att göra är att: Leta gamla fynd på loppisar, göra om gamla möbler, måla och göra mina egna versioner av olika saker. Mitt mål 2019 är att lära mig att virka!

20181010 New York (102).jpg

Jag växte upp i en liten by med endast en rodell och utan trafikljusen, men jag är så förälskad i New York. Men trots att jag älskar tempot i stan så finns det inget som slår känslan av att komma hem till lugnet på landet

20180928 17 miles drive, Big sur (231).JPG

Jag dricker INTE kaffe vilket gör många extremt förbryllade. Tydligen å är det en sak man ska göra!