012 Emma Oscarsson 160910 (19) Fotograf Emy, Barnfoto, laholm, halmstad, ängelholm svartvita.jpg

DOKUMENTERA DIN FAMILJ OCH ER STORY

Kommer alltid vara väl spenderade pengar och tid

Hallå Där!Jag är så glad att du har hittat hit, och jag är hedrad att du vill investera i en fotografering med mig. Jag vill att du ska veta att jag finns hör för att svara på eventuella frågor du har. Får du inte svaret på din fråga nedan? Va inte rädd för att hojta till och fråga!

Jag skulle älska att jobba med din familj. Familjefotograferingar ligger mig varmt om hjärtat.
Jag älskar familjekaos och allt vad det innebär.
Jag älskar alla skratt, kramar och tokigheter

 
ec0b3fa78c83d144218a406d22c204cc.jpg
 
Fotograf Emy, Familjefotografering 2018 07 08,_2.jpg
 

Mitt “varför”

När jag växte upp var väggarna fyllda av bilder på min familj. Bilder på mig och mina syskon, på min mamma och min pappa. Varje dag möttes jag av kärleken som fanns i min familj, det gjorde mig lycklig så lycklig. Detta vill jag göra för din familj - att dina barn ska få se den kärleken som du känner för dem!

Jag förstår att du vill ha dina favoritbilder i digital form så att du kan dela dem online och använda dem som skärmsläckare. Men jag vill att du ska hålla dina bilder i dina händer. Jag vill att bilderna ska påminna dig om den speciella kärleken som finns i er familj. Jag vill att du ska SE, RÖRA och KÄNNA den GLÄDJEN - Varje dag!

Skärmavbild 2019-03-24 kl. 22.39.45.png
 
 

PROCESSEN

FOTOGRAFERINGAR KAN (OCH SKA) VARA ROLIGA. 

Du behöver inte oroa dig för var, när eller vad u ska ha på dig. Jag lovar dig att du kommer inte behöva känna dig obekväm framför kameran, undra vart du ska titta eller vad du ska göra.

Vi kommer att har SKOJ. För att jag håller din hand och hjälper dig att välja den perfekta platsen, tid på dagen och vad du ska ha å dig. Jag kommer att placera dig precis där jag vill ha dig, berätta vad du ska göra och jag kommer att ge er små uppdrag som får er att tänka på er familj och hur speciell och fantastisk er kärlek är. Jag har en mental checklista för alla de bilder jag vill få, men jag låter dig också skratta och vara dum och göra minnen. Jag gör det till och med lätt att beställa underbara, professionella utskrifter efter din fotografering som gör att du ler varje dag.

 

 
15370158_1319621074798714_6745537305166987176_o.jpg

Hemma hosfotografering

Vill ni fånga livet som det är, där ni är? En fotografering hemma är en blandning av dokumentär lifestyle fotografering och lite lek och bus förspeci ka bilder. Bry dig inte om detär damm i hörnen eller disk i köket - jag gillar er som ni är oavsett småbarnskaos.

Att boka en Hemma hos fotografering är verkligen ett minne för livet! Tillsammans skapa fina minnen ifrån ert hem, Mycket personligare än så blir det inte.

Min Expertis, Service och Familjefotograferingen kostar 1000kr sen investerar ni i de produkter och bilder ni vill ha vid ett personligt möte möte efter fotograferingen

160821 (35).jpg

Familjefotografering

En familjefotografering är ett minne för livet! Tiden gå allt för fort när vi har roligt och man glömmer så lätt, men jag vill hjälpa er att spara det som ni håller mest kärt. Jag fotograferar gravida, barn i alla åldrar, familjer - stora som små. 

Mys, dansa & lek. Gör det som ni är bäst på, och så gör jag om dem till minnen. Vi firar hur fantastiskt speciell er kärlek är. Något som är väldigt vackert.

Min Expertis, Service och Familjefotograferingen kostar 1000kr sen investerar ni i de produkter och bilder ni vill ha vid ett personligt möte efter fotograferingen

_J5A6944.jpg

Bröllopsfotografering

Er bröllopsdag är en stor och vacker dag som ni har sett fram emot länge, en dag som ni gärna vill minnas efteråt. Kanske har ni planerat ett helt otroligt DIY-Bröllop, ett stort bröllop där hela tjocka släkten är inbjuden eller ett litet unikt bröllop på en äng bara ni två.
Oavsett hur eran bröllopsdag ser ut så ser jag till att eran historia kommer i fokus.
Jag tror på att fånga de små magiska ögonblicken
och dem stora känslorna. Inga stela poser,
inga fejkade leenden. Bara ni, precis som ni är. 

mina paket startar på 12.000 kr

 
 

En fotografering hos mig

Steg för steg

  1. KONTAKTA MIG - Skicka via mitt formulär eller till info@fotografemy.com, så planerar vi något skoj

  2. BOKA - Min Expertis, Service och fotograferingen kostar 1000kr. Skulle du vilja boka in en tid hos mig så fyller du i formuläret längst ner på den här sidan, eller klicka på "jag vill boka direkt".
    Jag ser fram emot att höra av dig!

  3. Fotografering - Vi ses på platsen vi gemensamt bestämt och busar järnet i 40-60 min. Jag lovar att det blir ett minne för livet!

  4. Få hjälp att göra något med dina bilder - Efter vår fotografering bokar vi in ett personligt möte där ni kan välja vilka bilder eller produkter som ni vill investera i. 

  5. Leverans och sätta upp på väggen - Wohoo! 

 
 
Skärmavbild 2019-03-24 kl. 22.39.45.png