Fotograf Emy - familjefotograf och barnfotograf i halmstad och laholm
 

DEM BÄSTA STUNDERNA I DITT LIV SKA GÖRA DIG LYCKLIG

LÅT OSS SKAPA MAGI TILLSAMMANS

 
 
 

JAG VILL HJÄLPA DIG - VARJE STEG PÅ VÄGEN

Ta med din familj på ett äventyr

Vill du fånga det som är så fantastiskt och speciellt med din familj - hur stor, knasig, underbar och helt fantastisk er kärlekshistoria är. Er kärlek är värd att uppmärksammas och jag vill visa er hur fantastisk speciell just er kärlek är. Tiden gå allt för fort när vi har roligt och man glömmer så lätt, men jag vill hjälpa er att spara det som ni håller mest kärt. Jag fotograferar goa gravidmagar, familjebus, barn i alla åldrar, familjer - stora som små. 

Mys, dansa & lek. Gör det som ni är bäst på, och så gör jag om dem till minnen. Tillsammans firar vi hur fantastiskt speciell er kärlek är. Något som är väldigt vackert. 

 
Skärmavbild 2019-03-23 kl. 12.27.26.png
 
 

Välj det alternativ som passar dig bäst

 

Familjer

En familjefotografering är ett minne för livet! Tiden gå allt för fort när vi har roligt och man glömmer så lätt, men jag vill hjälpa er att spara det som ni håller mest kärt. Jag fotograferar gravida, barn i alla åldrar, familjer - stora som små. 

Mys, dansa & lek. Gör det som ni är bäst på, och så gör jag om dem till minnen. Vi firar hur fantastiskt speciell er kärlek är. Något som är väldigt vackert.

Min Expertis, Service, familjefotograferingen och minst 30 digitala bilder kostar 3900kr

Bröllop

Er bröllopsdag är en stor och vacker dag som ni har sett fram emot länge, en dag som ni gärna vill minnas efteråt. Kanske har ni planerat ett helt otroligt DIY-Bröllop, ett stort bröllop där hela tjocka släkten är inbjuden eller ett litet unikt bröllop på en äng bara ni två.


Oavsett hur eran bröllopsdag ser ut så ser jag till att eran historia kommer i fokus. Jag tror på att fånga de små magiska ögonblicken och dem stora känslorna. Inga stela poser, inga fejkade leenden. Bara ni, precis som ni är. 

mina paket startar på 12.000 kr

 

 
 


Boka in en lekdejt med mig!

Kom igen - jag lovar, ni kommer inte att ångra er!

 

Det behöver inte ställas till med stor fest för att dokumentera kärleken, en vanlig tisdag efter jobbet fungerar alldeles utmärkt. Fördelen med kärleksbilder är att man kan ta dem närsomhelst på dygnet. Varför inte i solnedgången på en strand eller i en skog? Kaos, Kärlek och en hel del glädje, precis som livet!

En fotografering tycker jag ska vara rolig och minnesvärd, men den skall framför allt vara på en plats som skapar de minnen ni är ute efter. Bilderna ska ju ändå vara något som ni lever med både nu och om tio år.

Fotograf emy - fotograf som fotograferar barn och familjer i halmstad och laholm

Hallå där!

DET ÄR JAG SOM ÄR EMY. LET’S BE FRIENDS.

Jag heter Emy och det är jag som gömmer mig bakom kameran. Estetisk med fötterna på jorden. Det är om jag får beskriva mig själv. Min superkraft är att få barn och vuxna att fnissa från magen. 

Skärmavbild 2019-03-23 kl. 12.27.26.png