Familjefotografering

Jag vill visa er hur fantastisk och speciell er kärlek är. Vill du föreviga din familj och allt vad det innebär, alla blöta pussar, gapskratt ifrån magen, mysiga kramar och all kärleken som är så speciell i er familj? - Då är jag redo för utmaningen!

Min favoritfotografering är när det blir lite kaos, precis som livet är! Att investera i en familjefotografering kan vara det bästa du kan göra! Därför att livet springer ifrån oss, barnen kommer aldrig bli såhär små igen och du kommer vilja minnas varje detalj. Bilderna kommer att påminna dig om hur dem luktade, hur det kändes att håla dem i dina armar, hur hela kroppen skakade när dem skrattade. Oavsett om din familj bara börjat eller om ni äntligen är kompletta - så vill jag hänga med er och berätta er historia.

 
 
 

Vi är perfekta för varandra om…

Du vill ha riktiga, kärleksfulla och ärliga bilder.  

Du, eller din partner, gillar inte att vara framför kameran,
därför behöver ni en fotograf som gör er lugn.

Du oroar dig för att dina barn inte kommer "sitta still och le" för kameran.

Du vill ha en fotograf som kan fånga alla de stora, vackra stunderna i ditt liv.

Låter det här som du?

 
 
Skärmavbild 2019-03-24 kl. 22.39.45.png

Du har nu sett hur jag fångar en familj,
Föreställ dig nu hur jag skulle kunna fånga din!

 

 

En FOTOGRAFERING hos mig

Steg för steg

  1. KONTAKTA MIG - Skicka via mitt formulär eller till info@fotografemy.com, så planerar vi något skoj

  2. BOKA - Min Expertis, Service, fotograferingen och minst 30 bilder kostar 3900kr. Skulle du vilja boka in en tid hos mig så fyller du i formuläret längst ner på den här sidan, eller klicka på "jag vill boka direkt". Jag ser fram emot att höra av dig!

  3. Fotografering - Vi ses på platsen vi gemensamt bestämt och busar järnet i 40-60 min. Jag lovar att det blir ett minne för livet!

  4. Få hjälp att göra något med dina bilder - Efter vår fotografering får ni ett onlinegalleri med minst 30 bilder ifrån er fotografering. Där kan även välja om ni vill investera i några produkter.

  5. Leverans och sätta upp på väggen - Wohoo! 

 
Skärmavbild 2019-03-23 kl. 12.27.26.png

DOKUMENTERA DIN FAMILJ OCH ER STORY

Vad kostar det?

Jag är så glad att du har hittat hit, och jag är hedrad att du vill investera i en fotografering med mig.

En fotografering hos mig kostar 3900kr. Då får ni all min Expertis, Service, en timmes fotografering och minst 30 högupplösta bilder i färg efteråt.

 

Kan jag svara på dina frågor?

Vad kostar det?

En fotografering hos mig kostar från 3900 kronor. Då får ni all min Expertis, Service, en timmes fotografering och minst 30 högupplösta bilder i färg efteråt.

Hur går bokningen till?

Kul att du frågar! Efter att ni skickar en förfrågan till mig så hör jag av mig till e, då presenterar jag mig och vad jag gör och svarar på alla frågor du kan tänkas ha.

När du sen bestämma dig och så skickar jag ett ett avtal och när det är accepterat så får ni en faktura på er bokningsavgift. Sen börjar det roliga. Jag har full koll på när vi ska ses och kommer att hålla kontaken med er tills det är dags. Hur ofta vi hörs innan er dag beror på hur långt i förväg vi får er bokning. Hoppas det besvarade din fråga.

Våra barn sitter inte stilla!

Så roligt! Det kan inga andra barn heller! Tro mig - det kan se ut som kaos, men jag har full koll. Tittar ni på mina bilder här på sidan så ser ni också barn som sitter stilla o tittar på mig... De var också sjövilda små busar!

Vart kommer vi fotografera?

Vi kommer överens om det tillsammans. Vi möts utomhus på något av våra smultronställen.

Gör du andra fotograferingar än bara familjer?

Absolut, jag fotograferar kärlekspar, gravidfoto och alla typer av familjer. Alla är välkomna!

Jag gör dessutom en del företagsjobb - kolla in min andra sida för att läsa mer om det - www.fotografemy.com

När får vi se bilderna?

Jag delar alltid med mig av något litet ganska snart efter vår lekdejt. Därefter får ni se resten efter ca tre veckor

Jag gillar inte att stå framför kameran!

Jag förstår! Att "fotograferas" kan kännas väldigt obekvämt. Därför jobbar jag mycket med att ta bort fokuset på själva fotograferingen.

Vi umgås istället. Pratar lite. Kanske får ni feeling och vill kramas. Sånt har hänt. Jag lovar att det är inte så hemskt som ni tror!

Jobbar du bara i Halmstad?

Jag finns i Halmstad/Laholm, men jag har hela Sverige som min arbetsplats.