Er dag. Er kärlek. 
Låt mig få berätta er historia

Bröllop måste vara något av det roligaste och vackraste som finns! Det är en dag full av förväntningar, fullproppad med kärlek och inte minst alla känslorna. Men det handlar inte om tårtan, eller klänningen, inte ens om vännerna. det handlar inte om matchande
tärnklänningareller att sätta bröllopsvalsen. Det handlar om kärlek. Löften. Känslor. Skratt. Tårar. Jag lovar att du kommer inte känna dig obekväm och stel, jag kommer skapa en plats för er, där ni kan vara er själva, där ni kan fokusera på varandra, handen som ligger i din och känslan när din partner dra dig in i sin famn.
  
Allt handlar om er! 

 

29258145_1664409770319841_482174825607987200_o.jpg

Att leva med er kärlek

Se din kärlek på väggen varje dag med underbara inramade utskrifter, moderna wallart, album och mycket mer. En fil på datorn gör inte sitt jobb med att påminna er om all er glädje och kärlek och USB blir bara inte snygga på väggen!

 

Bröllopspaket 2019

 

Jag är så glad att ni har hittat hit och att du överväger att välja mig till att dokumentera eran stora dag! Jag ser fram emot att lära känna er. Jag tror att alla har en helt unik historia och mitt mål är att fånga i den allra vackraste form.

I alla paketen ingår planeringsmöte- fika, skype eller det som passar er bäst. Ni får alla utvalda bilder- ni ska inte behöva välja bort magi. Det ingår det alltid ett bildspel. Ett bildspel är ett fantastiskt sätt att sammanfatta ett bröllop och ett perfekt sätt att visa era nära och kära. 

Scrolla lite till så kan du läsa lite mer om mina paketpriser och vad som ingår. Men alla bröllop är olika och om ni inte hittar något som passar er så hör av er så skräddarsyr vi ett paket för er! 

Så ta med mig på er bröllopsdag.
Jag lovar ni kommer inte att ångra er! 

 
26952671_1603792513048234_460622180272960775_o.jpg

Vigsel och bröllop

Paket 1 - Att få dela er glädje under denna viktiga dag är en ära för mig. Jag föjler era önskemål, det är er dag och ni ska njuta av varenda minut! Detta paketet passar dig som vill ha fina bilder ifrån vigslen och sedan en kärleksfotografering.

12.000 kr

 

 
Skärmavbild 2018-12-27 kl. 08.33.47.png

Förberedelser, Vigsel och Bröllop

Paket 2 - Jag vill vara med er från det att du blir sminkad och ända tills det sista riskornet är slängt för att kunna föreviga känslorna hos er alla och era nära. Detta paketet är för dig som vill ha lite härliga bilder ifrån era förberedelser, kärleksfotografering, vigsel och lite mingel utanför kyrka.

Det är något helt speciellt med att få bilder ifrån era förberedelser. Det är en del som din partner inte kommer ha någon inblick i. Föreviga stämningen som du har de sista timmarna innan vigsel.

15.000 kr

40337339_1883891288371687_1128258715766489088_o.jpg

Vigsel, bröllop & Receptionen

Paket 3 - Detta paketet inehåller nästan samma som paket 2. Men istället för bilder ifrån era förberedelser så hänger jag med er till festlokalen och tar massa härliga bilder på er och era gäster när ni anländer. Ni kommer få massa goa bilder på er tillsammans med era gäster, bilder fyllproppade med käslor och inte minst - minnen för livet.

Även om paket 1 är det minsta paketet jag erbjuder så skulle jag rekomendera detta paketet - ni kommer få så mycket mer för era pengar

15.000 kr

Bröllopsfotograf Halmstad och Laholm - fotograf emy fotograferar ditt bröllop i halmstad.jpg

Hela dagen - alla minnena!

Paket 4 - Detta paketet är för dig som verkligen vill fånga känslan av er dag och inte missa en enda detalj! Jag förljer med er från det att ni blir sminkade och fixade tills bröllpsvalsen är dansad. Här får jag möjlighet att berätta hela historien om erat bröllop.

22.000kr

Kundkärlek

Vi valde att låta Emy vara med oss från tidig morgon till sen kväll, ett val vi absolut inte ångrar. Emy har varit otroligt professionell från vårt första möte tills när vi sågs senast, då hon överlämnade vårt fina bröllopsalbum som hon hjälpt oss att göra. Under själva bröllopsdagen var hon som en ”fluga på väggen” hon fanns med oss hela tiden utan att vi knappt tänkte på henne och resultatet blev precis så bra som vi önskade - hon har lyckats fånga dagen precis som vi upplevde den. Utöver att Emy är en fantastisk fotograf är hon också fenomenal på att göra det där lilla extra, innan, under och efter själva fotograferingen. I val av platser för själva kärleksfotograferingen var Emy väldigt lyhörd och hittade helt perfekta och magiska platser åt oss. Vi är så nöjda med resultatet och varenda gång vi sätter oss och tittar på bilderna är det nästan som att vi upplever dagen och kvällen ännu en gång där alla känslor som fanns just där och då, kommer tillbaka. Vi kan varmt rekommendera att låta Emy vara med under hela er bröllopsdag!

// Simon och Johanna


 

 Du har nu sett hur jag fånga ett bröllop,
föreställ dig nu hur jag skulle kunna fånga ditt ...


Ta första steget och klicka på “Let’s do this!” nedan och fyll i formuläret, skicka ett mejl, röksignaler eller locka med kanelbullar så kommer jag direkt. Jag svarar alltid så fort jag kan, titta gärna i din skräppost ifall mitt svar av misstag skulle få för sig att hamna där.