Fotografemy- Bröllopsfotograf och familjefoto Halmstad, ängelholm och helsingborg.

Jag älskar familjekaos och allt vad det innebär. Jag älskar alla skratt,  
kramar och tokigheter

Den bästa fotograferingen
är den som blir av!

Jag älskar spontana och lekfulla bilder som visar vilka ni är. 
Under fotograferingen busar och leker vi för att få levande bilder med äkta leenden. När ni väljer mig som fotograf så kommer de inte bli en vanlig “titta hit och le” fotografering, ni kommer få uppleva något annat.
Jag kommer inte be er att posera och ni behöver inte känna att ni måste vara några ni inte är. 
Jag vill visa er hur fantastiskt speciell er kärlek är!
Hur ni är unika och att er kärleken är värd att uppmärksammas! Jag vill att er upplevelse skall bli den bästa möjliga. Jag vill att ni ska skratta, kramas, vara kära och låta er känna så mycket som möjligt.

Välj det alternativ som passar er bäst 
Jag tycker att en fotografering tycker ska vara rolig och minnesvärd, men den skall framför allt vara på en plats som skapar de minnen ni är ute efter.  Bilderna ska ju ändå vara något som ni lever med både nu och om tio år och kanske vill ni hellre ha bilder hemifrån eller ifrån erat smultronställe. Jag erbjuder er två alternativ och jag rådgör gärna med er kring vilket av de som kan tänkas passa er bäst.

Hemma hos
Vill ni fånga livet som det är, där ni är? En fotografering hemma  är en blandning av dokumentär lifestyle fotografering och lite lek och bus för specifika bilder. Bry dig inte om det är damm i hörnen eller disk i köket - vi gillar er som ni är oavsett småbarnskaos.

Äkta- Var som ni är där ni är

 

Utomhus 
Äppelträdgårdar, sandstränder eller betongkänslan under Alviksbron. Att vara utomhus för en fotografering ger rosiga kinder och  spring i bena. Vi älskar vackra platser när solen står lägre på himlen. En plats som ni tycker om, eller något av våra smultronställen.

Levande - Bus, fniss och lite kaos

Hur går det till då? 
Jag tycker om att veta saker. Vart vi ska, vilken tid och vad som ska hända när vi är där. Jag tänker att ni kanske är likadana? Därför snålar jag inte med kunskap och information utan hjälper er hela vägen från förfrågan till leverans. Faktum är att jag kanske till o med hör av mig efter det också... Bara för o kolla läget liksom.

Konsultation över telefon eller e-mail
Vi gör en kort konsultation över telefon eller e-mail! Så att vi kan lära känna er lite och förstå vad ni tycker om och vad ni önskar! Det är viktigt för mig att möta era förväntningar och hjälpa er ta fram vad just ni vill ha! Jag ger er också vägledning och svarar på alla era frågor så att ni kan komma förberedda till vår lekdejt. Jag tror att ju mer jag vet om dig, desto bättre blir ditt slutresultat!

Er fotografering
Var förberedd på en upplevelse fylld av kaos, kärlek och en hel del dåliga skämt med en av oss. Plats väljer vi gemensamt - utomhus eller hemma hos er! Vi leker, skrattar och inga barn blir mutade eller tvingas titta in i kameran. I er serviceavgift (1000 kronor) ingår fotografering och bilder beställer ni till i sista steget!

Ert designmöte
Ungefär 7-10 dagar efter vår dejt så ses vi för ert designmöte. Vi hjälper er att välja bland alla ögonblick och planera utefter vad som passar bäst för er familj, ert hem och er budget. Våra kunder tycker att denna tjänst är det bästa med mig! Jag har inramade framställningar från 600 kronor, fotoböcker från 1500 kronor och digitala bildfiler från 3000 kronor. Jag har INGET köptvång eller lägsta beställning.

Boka  >  Foto  >  Designmöte  >  Beställning  >  Klart!

Ta en titt i mitt skyltfönster

Sånt du kan klämma och känna på

Vill du ha en fotobok? Då har jag flera val! Tåligt omslag i canvas eller linne, tjocka sidor och laminerat för kladdiga små fingrar!

Det är något aldeles speciellt med fysiska bilder, något som man kan hålla i, låta fingrarna stryka över det vackra pappret och minnas.

Gillar ni mig jättemycket så säger jag bara: Sharing is Caring! Presentkort är alltid en uppskattad gåva. 

Mina fotoböcker kommer med Linneomslag och det finna en hel del olika färder att välja mellan

Just denna variant av collage hänger hemma hos Daniel o Madelene och lilla Saga. Vad passar hos er?

Jag tycker det blir snyggast på väggen med minimalistiskt designade träplattor som tål kladdiga fingrar. Sätt en själv eller som collage tillsammans.

De flesta tycker det är svårt o tänka sig hur stort något är på väggen. Därför kan jag alltid visa hur en viss storlek ser ut på just ER vägg. Utan att trolla! Jag lovar!

Alla mina produkter är "färdiga att hänga", dvs att ni ska behöva göra så lite som möjligt! Allt som behövs är hammare & spik!

Boka din upplevelse redan idag!

Vad roligt! Så glad jag blir, ser verkligen fram emot er förfrågan. 
Sättet du kommunicerar med mig är upp till dig men följande sätt rekommenderas:

Använd formuläret här under eller knappen "kontakta mig"
Tagga oss i sociala medier.
Skriv till oss via Fotograf Emy på Facebook
Locka med choklad så kommer jag fortare än kvickt...

  • Kika i din skräppost inom ett par dagar efter att du skickat in formuläret, mitt svar till dig kan ha hamnat där. Du kan även kontakta mig på info@emysfoto.se om du har ytterligare frågor!

Fotograf i Laholm och Halmstad
Bröllopsfotograf, familjefotograf, barnfotograf