Fotografemy- Bröllopsfotograf och familjefoto Halmstad, ängelholm och helsingborg.

Bröllopsfotograf, Familjefotograf, Barnfotograf i Halmstad och LAholm

Emy, vem är hon egentligen?  

Jag heter Emy och det är jag som gömmer mig bakom kameran. Estetisk med fötterna på jorden. Det är om jag får summera mig själv. Jag har sålänge jag kan minnas älskat allt som har med kreativitet att göra. Det bästa jag vet är att skapa, oavsett om de gäller att teckna små krumelurer på närmaste papper eller att skapa minnen genom min kamera!  Jag har sjungit gärna i duschen och jag har försökt lära mig spela piano utan framgång. 

Jag är uppväxt i Våxtorp, en liten by på vackra västkusten med havet runt knuten. Älskar tempot i stan, men inget slår kännslan att få komma hem till lugnet på landet. Jag älskar natur och försöker alltid planera lite äventyr i våra resor.

Jag tycker verkligen inte om stela poser eller fejkade leenden. Jag älskar kärlek! Genuina skratt, äkta tårar, riktiga känslor, Min vision är att erbjuda er mer än bilder. Jag vill ge er en upplevelse att minnas och tänka tillbaka på, full av kärlek, omtanke och skratt. En stund att prata om i efterhand och komma ihåg som någonting alldeles extra. När ni sedan tittar tillbaka på fotografierna vill jag att ni ska återuppleva fotograferingen och era känslor på nytt – varje gång.

Jag går in i allt jag gör med mycket känslor och kraft, att fotografera är mitt sätt att spegla kärlek och känslor och jag tycker det är det absolut bästa jobbet som finns.

Visste ni att.... 

  • Min superkraft är vardagsberättelser och familjekaos utomhus. 
  • Utbildad Visuell komunikatör
  • Sambo med Daniel och taxen Ville!
  • Choklad, jag älskar choklad. Jag går alltidatt muta med lite mjölkchoklad. Hade jag fått, hade jag ätit choklad till frukost, lunch, middag. Men, som vuxen människa måste man ha en varierad kost har jag hört
  • Jag har världens bästa och coolaste kunder
  • Jag är morgonpigg och är redo att köra direkt när jag slår upp ögonen på morgonen. 

“Du gav oss minnen för livet,
i den allra vackraste form. 
Vissa bilder är så jävla perfekta att det gör ont typ. Hittar inga ord...”

30

Fotograferade bröllop

10

år med en kamera i handen

25

år gammal

Fotograf i Halmstad och Laholm
Bröllopsfotograf, barnfotograf, familjefotograf