Fotografemy- Bröllopsfotograf och familjefoto Halmstad, ängelholm och helsingborg.

Emy, vem är hon egentligen?  


 
Jag heter Emy och det är jag som gömmer mig bakom kameran. Estetisk med fötterna på jorden. Det är om jag får summera mig själv. Jag har sålänge jag kan minnas älskat allt som har med kreativitet att göra. Det bästa jag vet är att skapa, oavsett om de gäller att teckna små krumelurer på närmaste papper eller att skapa minnen genom min kamera!  Jag har sjungit gärna i duschen och jag har försökt lära mig spela piano utan framgång. 

Jag är uppväxt i Våxtorp, en liten by på vackra västkusten med havet runt knuten. Älskar tempot i stan, men inget slår kännslan att få komma hem till lugnet på landet. Jag älskar natur och försöker alltid planera lite äventyr i våra resor.

Jag tycker verkligen inte om stela poser eller fejkade leenden. Jag älskar kärlek! Genuina skratt, äkta tårar, riktiga känslor, Min vision är att erbjuda er mer än bilder. Jag vill ge er en upplevelse att minnas och tänka tillbaka på, full av kärlek, omtanke och skratt. En stund att prata om i efterhand och komma ihåg som någonting alldeles extra. När ni sedan tittar tillbaka på fotografierna vill jag att ni ska återuppleva fotograferingen och era känslor på nytt – varje gång.

Jag går in i allt jag gör med mycket känslor och kraft, att fotografera är mitt sätt att spegla kärlek och känslor och jag tycker det är det absolut bästa jobbet som finns.

Emy i ett nötskal

20

Fotograferade bröllop

10

år med en kamera i handen

24

år gammal

“Du gav oss minnen för livet,
i den allra vackraste form. 
Vissa bilder är så jävla perfekta att det gör ont typ. Hittar inga ord...”

Min superkraft är vardagsberättelser
och familjekaos utomhus. 

Utbildad Visuell komunikatör

Sambo med Daniel och taxen Ville ♡♡ 


Choklad, jag älskar choklad. Jag går alltid
att muta med lite mjölkchoklad

Jag har världens bästa och coolaste kunder

Jag är morgonpigg och är redo att köra direkt
när jag slår upp ögonen på morgonen. 


 

Fotograf i Halmstad och Laholm
Bröllopsfotograf, barnfotograf, familjefotograf