Fotograf Emy

Emy, vem är hon egentligen?  

Jag heter Emy och det är jag som gömmer mig bakom kameran. Estetisk med fötterna på jorden. Det är om jag får beskriva mig själv. Jag har sålänge jag kan minnas älskat allt som har med kreativitet att göra. Det bästa jag vet är att skapa, oavsett om de gäller att teckna små krumelurer på närmaste papper eller att skapa minnen genom min kamera!  Jag har sjunger gärna i duschen och jag har försökt lära mig spela piano utan framgång. 

Jag är uppväxt i Våxtorp, en liten by på vackra västkusten med havet runt knuten. Älskar tempot i stan, men inget slår kännslan att få komma hem till lugnet på landet. Jag älskar natur och försöker alltid planera lite äventyr i våra resor.

Jag tycker verkligen inte om stela poser eller fejkade leenden. Jag älskar kärlek! Genuina skratt, äkta tårar, riktiga känslor, Min vision är att erbjuda er mer än bilder. Jag vill ge er en upplevelse att minnas och tänka tillbaka på, full av kärlek, omtanke och skratt. En stund att prata om i efterhand och komma ihåg som någonting alldeles extra. När ni sedan tittar tillbaka på fotografierna vill jag att ni ska återuppleva fotograferingen och era känslor på nytt – varje gång.
 

Fotograf i Halmstad och Laholm
Bröllopsfotograf, barnfotograf, familjefotograf