Fotograf Emy

Bröllopsfotograf, Familjefotograf, Barnfotograf i Halmstad och LAholm

Är ni på jakt efter en Bröllopsfotograf?
Grattis! Ni har en mycket speciell dag att se fram emot. Er bröllopsdag är en mycket speciell dag. Få dagar är så proppfyllda av känslor, pirr och energi.

Er dag. Er kärlek. 
Låt mig få berätta er historia

Det finns ta mig tusan inget vackrare än bröllop. 
Alla förväntningarna, alla känslor, nervösa skratt och inte minst alla kärlek. Jag älskar alla typer av bröllop, klassiska, ovanliga, romantiska. Alla bröllop är unika och jag gillar helt enkelt när ni gör er grej. När skratten kommer från magen och ingen kan hålla tillbaka tårarna, då njuter jag extra mycket och är glad att jag får vara med. 

Det är jag som är Emy. Estetisk med fötterna på jorden. Det är om jag får summera mig själv. Jag älskar allt som har med kreaktivitet att göra. Med mig kommer ni bli förvånade över hur avslappnad och rolig en fotografering kan vara. Ett besök hos mig är en investering som ni kommer att kunna njuta. En investering som ökar med värde år efter år! 

Så ta med mig på er bröllopsdag.
Jag lovar ni kommer inte att ångra er! 

Jag tror på fulla DANSGOLV, kyssar i kvällssolen,
det vackra i det ordet JA, gapskratt ifrån magen och för-mig-är-du-perfekt kärlek

Hur går det till då? 
Jag tycker om att veta saker. Vart vi ska, vilken tid och vad som ska hända när vi är där. Jag tänker att ni kanske är likadana? Därför snålar jag inte med kunskap och information utan hjälper er hela vägen från förfrågan till leverans. Faktum är att jag kanske till o med hör av mig efter det också... Bara för o kolla läget liksom.

Ni skickar in en bokningsförfrågan till mig genom att fylla i formuläret som ni hitta lite längre ner. Ju mer jag vet om er, desto bättre!

Vi bokar in en fika så ni får se vem jag är och jag får höra om era spännande bröllopsplaner - woho! Jag svarar på frågor, visar avtalet och vi lär känna varandra lite. Det är viktigt för mig att det känns bra för er och att ni trivs med mig. Jag vill att ni ska känna er trygga med mig som fotograf på er dag!

Nu kan vi börja planera för personliga och magiska bilder! Jag älskar att lägga ner mycket tid på mina brudpar. Jag vill lära känna er bättre, eftersom att det blir enklare för er att slappna av framför min kamera, men framförallt för mig att skapa personliga bilder som passar för just er. Vi gör tillsammans en noggran planering av er dag tillsammans med mig, allt för att ni känna er helt trygga och förberedda inför den stora dagen.

Wohoo! Den stora dagen är här! Var förberedd på en upplevelse fylld av kärlek, närhet och massor av glädje!

Bröllopsfotograf Halmstad & Laholm. Bröllopsfotograf Emy. Som fotograf fotograferar jag gärna ditt bröllop.

Bröllopspaket 2019
Att få föreviga kärleken mellan två personer under en bröllopsdag ser jag som ett mycket speciellt uppdrag! Bilderna från ert bröllop ska ni kunna se tillbaka på i många år framöver och då minnas lyckan, glädjen och kärleken. Som er bröllopsfotograf gör jag allt jag kan för att er dag ska bli så bra som möjligt!
Jag erbjuder flera olika paket för bröllopsfotografering för att ni ska kunna hitta det som passar just för er. Föredrar ni att ha bilder från hela er dag från förberedelserna innan vigseln till festen eller vill ni bara ha bilder ifrån vigslen och fotograferingen? Mina paket har 3, 6 eller 12 timmar som en grund, men jag kan också skräddarsy ert bröllopspaket utifrån vad som passar er dag.

03 Timmar

Att få dela er glädje under denna viktiga dag är en ära för mig. Jag föjler era önskemål, det är er dag och ni ska njuta av varenda minut! 

Detta paketet passar perfekt för dig som vill ha bilder ifrån vigsel och en kärleksfotografering
 

 • Konsultation där ni berättar mer om er och era önskemål
 • Full service
 • 3 timmar fotografering        
 • Alla era bilder högupplösta
 • Bildspel att spara

      Pris 12.000kr

06 Timmar

Jag vill vara med er från det att du blir sminkad och ända tills det sista riskornet är slängt för att kunna föreviga känslorna hos er alla och era nära. 
Detta paketet är för dig som vill ha lite härliga bilder ifrån era förberedelser, kärleksfotografering, vigsel och lite mingel utanför kyrka

 • Konsultation där ni berättar mer om er och era önskemål
 • Full service
 • 6 timmar fotografering
 • Alla era bilder högupplösta
 • Bildspel att spara

      Pris 17.000kr

12 Timmar

Hela dagen - alla minnen!
Detta peketet är för dig som verkligen vill fånga känslan av er dag och inte missa en enda detalj! Jag förljer med er från det att ni blir sminkade och fixade tills bröllpsvalsen är dansad.
 

 • Konsultation där ni berättar mer om er och era önskemål
 • Full service
 • 12 timmar fotografering
 • Alla era bilder högupplösta
 • Bildspel att spara

      Pris 25.000

Du har nu sett hur jag fånga ett bröllop,
föreställ dig nu hur jag skulle kunna fånga ditt ...


Ta första steget och fyll i formuläret nedan och så skickar jag allt du behöver. Jag svarar alltid så fort jag kan, titta gärna i din skräppost ifall mitt svar av misstag skulle få för sig att hamna där. 
 

 • (max 50 MB)

Fotograf i Laholm och Halmstad
Bröllopsfotograf, familjefotograf, barnfotograf