Fotografemy- Bröllopsfotograf och familjefoto Halmstad, ängelholm och helsingborg.

Är ni på jakt efter en bröllopsfotograf? 

Grattis! Ni har en mycket speciell dag att se fram emot. 
Er bröllopsdag är en mycket speciell dag. Få dagar är så proppfyllda av känslor, pirr och energi.

Värdefull Investering
Ett bröllop handlar om er upplevelse och hur hela denna dagen är en av de mest speciella i ert liv. Kanske har ni hört det från vänner men tänkt - äsch, så viktigt kan den inte vara.
Jo. Det kan den! Det är lätt att förbereda olika tidpunkter under dagen, färg på klänning och fluga - men det är inte lika lätt att förbereda sig på känslan. Eller det faktum att du kommer vakna dagen efter och fråga dig själv, "WTF hände igår?" Exakt sån enorm käftsmäll av kärlek och känslor är det!

Scrolla lite till så kan du läsa lite mer om mina paketpriser och vad som ingår i det olika paketen. Oavsett om ni är hela familjen, bara ni med vänner eller har en hemlig vigsel så har jag gjort det förut. Scrolla ned och läs mer om just ert bröllop!

En unik upplevelse

Det finns ta mig tusan inget vackrare än bröllop. 
Alla förväntningarna, alla känslor, nervösa skratt och inte minst alla kärlek. Jag älskar alla typer av bröllop, klassiska, ovanliga, romantiska. Alla bröllop är unika och jag gillar helt enkelt när ni gör er grej. När skratten kommer från magen och ingen kan hålla tillbaka tårarna, då njuter jag extra mycket och är glad att jag får vara med. 

Det är jag som är Emy. Estetisk med fötterna på jorden. Det är om jag får summera mig själv. Jag älskar allt som har med kreaktivitet att göra. Jag har sjungit gärna i duschen och jag har försökt lära mig spela piano utan framgång. Med mig kommer ni bli förvånade över hur avslappnad och rolig en fotografering kan vara. Ett besök hos mig är en investering som ni kommer att kunna njuta. En investering som ökar med värde år efter år! 

Så ta med mig på er bröllopsdag.
Jag lovar ni kommer inte att ångra er! 

Er dag. Er kärlek. 
Låt mig få berätta er historia

Jag vill fånga den känslan du har, den stämningen du upplever, upptäcka de viktiga små ögonblicken av stor betydelse. Mina bilder ska ni känna igen i hjärtat, de kommer vara komplementet till en berättelse fylld av kärlek och förväntan. Och manuset har ni skrivit själva.

I alla mina paket så ingår det alltid ett bildspel tillasammans med härlig musik. Ett bildspel är ett underbart sätt att få se bilderna på, att åter igen få känna den härliga känslan från er bröllopsdag. Det är dessutom ett  perfekt sätt att enkelt och smidigt visa bildern för era nära och kära. Mycket smidigare än att att ladda upp hundratals foton på facebook Här nedan  få  ni se några bildspel ifrån mina senaste bröllop. 

Hur går det till då? 
Jag tycker om att veta saker. Vart vi ska, vilken tid och vad som ska hända när vi är där. Jag tänker att ni kanske är likadana? Därför snålar jag inte med kunskap och information utan hjälper er hela vägen från förfrågan till leverans. Faktum är att jag kanske till o med hör av mig efter det också... Bara för o kolla läget liksom.

Ni skickar in en bokningsförfrågan till mig genom att fylla i formuläret som ni hitta lite längre ner. Ju mer jag vet om er, desto bättre!

Vi bokar in en fika så ni får se vem jag är och jag får höra om era spännande bröllopsplaner - woho! Jag svarar på frågor, visar avtalet och vi lär känna varandra lite. Det är viktigt för mig att det känns bra för er och att ni trivs med mig. Jag vill att ni ska känna er trygga med mig som fotograf på er dag!

Nu kan vi börja planera för personliga och magiska bilder! Jag älskar att lägga ner mycket tid på mina brudpar. Jag vill lära känna er bättre, eftersom att det blir enklare för er att slappna av framför min kamera, men framförallt för mig att skapa personliga bilder som passar för just er. Vi gör tillsammans en noggran planering av er dag tillsammans med mig, allt för att ni känna er helt trygga och förberedda inför den stora dagen.

Wohoo! Den stora dagen är här! Var förberedd på en upplevelse fylld av kärlek, närhet och massor av glädje!

Vid bokning av er fotografering bokar vi också tid för ert designmöte som ingår i alla paketen. Detta sker ca 1-3 veckor efter er vigsel. Jag finns med hela vägen och hjälper er och skapar sedan era vackra produkter som ni kan spara för alltid.

Bröllopspaket 2018
Att få föreviga kärleken mellan två personer under en bröllopsdag ser jag som ett mycket speciellt uppdrag! Bilderna från ert bröllop ska ni kunna se tillbaka på i många år framöver och då minnas lyckan, glädjen och kärleken. Som er bröllopsfotograf gör jag allt jag kan för att er dag ska bli så bra som möjligt!
Jag erbjuder flera olika paket för bröllopsfotografering för att ni ska kunna hitta det som passar just för er. Föredrar ni att ha bilder från hela er dag från förberedelserna innan vigseln till festen eller vill ni bara ha bilder ifrån vigslen och fotograferingen?

3,6,12 Timmar eller skräddarsy ert paket
Mina paket har 3, 6 eller 12 timmar som en grund, men jag kan också skräddarsy ert bröllopspaket utifrån vad som passar er dag.

03 Timmar

Att få dela er glädje under denna viktiga dag är en ära för mig. Jag föjler era önskemål, det är er dag och ni ska njuta av varenda minut! 

Detta paketet passar perfekt för dig som vill ha bilder ifrån vigsel och en kärleksfotografering
 

 • Konsultation där ni berättar mer om er och era önskemål
 • Full service
 • 3 timmar fotografering        
 • Alla era bilder högupplösta
 • Bildspel att spara

      Pris 10.000kr

06 Timmar

Jag vill vara med er från det att du blir sminkad och ända tills det sista riskornet är slängt för att kunna föreviga känslorna hos er alla och era nära. 
Detta paketet är för dig som vill ha lite härliga bilder ifrån era förberedelser, kärleksfotografering, vigsel och lite mingel utanför kyrka

 • Konsultation där ni berättar mer om er och era önskemål
 • Full service
 • 6 timmar fotografering
 • Alla era bilder högupplösta
 • Bildspel att spara

      Pris 16.000kr

12 Timmar

Hela dagen - alla minnen!
Detta peketet är för dig som verkligen vill fånga känslan av er dag och inte missa en enda detalj! Jag förljer med er från det att ni blir sminkade och fixade tills bröllpsvalsen är dansad.
 

 • Konsultation där ni berättar mer om er och era önskemål
 • Full service
 • 12 timmar fotografering
 • Alla era bilder högupplösta
 • Bildspel att spara

      Pris 20.000

Lite information.

Vi ska gifta oss, vill du fotografera oss?
Åh, Grattis! Att gifta sig är verkligen så himla fantastiskt! Och det är väl självklart att jag vill! Hur ni än planerar ert bröllop och vart ni än planerar att ha det så kan ni räkna med mig. Skicka er förfrågan i kontaktformuläret där ni beskriver när, vart och hur ni planerar ert bröllop och vad ni önskar för typ av fotografering så hör jag av mig så fort det går.

Vi vet inte vilket paket som passar oss?
Inga problem jag hjälper er gärna med att komma fram till vilket paket som passar er bäst utifrån era önskemål.

Fotograferar du bara bröllop?
Nej, det gör jag visst inte! Jag fotar gärna härliga familjefotografering, mysiga parfotograferingar och andra spännande uppdrag utöver bröllop.Inget ögonblick är för stort eller för litet för att förevigas. 

Kan vi beställa förstoringar av dig?
Ja! Jag kan hjälpa er med förstoringar, tackkort, fotoböcker och allt möjligt. Detta är utan tvekan något jag rekommenderar alla att köpa för att på bästa sätt spara och dela med sig av sina bröllopsbilder! 

Varför ska vi välja dig?
Ni älskar skratt som kommer från hjärtat. Äkta kärlek. Ni vill fånga de äkta ögonblicken från er bröllopsdag.

När ni väljer mig som fotograf så kommer de inte bli en vanlig “titta hit och le” fotografering, ni kommer få uppleva något annat. Jag kommer inte be er att posera och ni behöver inte känna att ni måste vara några ni inte är. Jag vill visa er hur fantastiskt speciell er kärlek är!
Hur ni är unika och att er kärleken är värd att uppmärksammas! Jag vill att er upplevelse skall bli den bästa möjliga. Jag vill att ni ska skratta, kramas, vara kära och låta er känna så mycket som möjligt.

Såhär tyckte vi.. 

Sanna och Torbjörn
Att gifta sig är något helt fantastiskt den lyckan, kärleken och glädjen går inte beskriva med ord. Alla var där familj, släkt och vänner och vädret blev fantastiskt Jag kan bara säga att det är helt klart det bästa man kan uppleva!

Vi är väldigt glada att vi valde dig Emy som fotograf för att föreviga vår stora dag.
Man kände sig så trygg med dig från första stund och Emy är en fantastisk fotograf, hon sa och visade precis vad man skulle göra så man kände direkt att man var i goda händer för man var ju allt lite nervös...

Marica och Viktor
Dagen med stort D var äntligen här, dagen man vill minnas så länge man lever!

Vi valde Emy som vår bröllopsfotograf och det ångrar vi inte för en sekund hon har den där speciella förmågan att fånga de magiska ögonblicken
Vi valde att Emy skulle vara med hela dagen från tidig morgon till sen kväll och det var det verkligen värt speciellt nu ett år senare när man sitter och drömmer sig tillbaka

Du har nu sett hur jag fånga ett bröllop,
föreställ dig nu hur jag skulle kunna fånga ditt ...


Ta första steget och fyll i formuläret nedan och så skickar jag allt du behöver. Jag svarar alltid så fort jag kan, titta gärna i din skräppost ifall mitt svar av misstag skulle få för sig att hamna där. 
 

 • (max 50 MB)