Fotografemy- Bröllopsfotograf och familjefoto Halmstad, ängelholm och helsingborg.

Inte ordnat med julklapparna än?

Sitter du fotrfarande och funderar på vad du ska ge dina föräldrar, din syster eller till din mormor? Då behöver du inte funderar längre. Ett julklappstips är att ge bort et presentkort till nära och kära. Ett presentkort på en fotografering passar alla gammal som ung. och ja, självklart kan du köpa en till dig själv också
Barnfotografering, familjebotografering eller bröllopsfotogrfering med fotograf emy i Ängelholm och Halmstad

Foton är personliga och uppskattas alltid. Och det finns många anledningar och tillfällen i livet när en fotografering är den perfekta presenten. Till exempel examen, födelsedag, förlovning, kärlek, barn, barndop eller bröllop. 

Så här beställer du:
Välj en summa som presentkortet ska gälla för.
Skicka sedan ett mail till info@emysfoto.se med din beställning så skickar jag ett presentkort på posten. 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln