Fotografemy- Bröllopsfotograf och familjefoto Halmstad, ängelholm och helsingborg.

BACK FRIDAY ERBJUDANDE

Passa på att ge dig, familjen eller någon annan världens bästa julklapp! Ett tillfälle fullt av skratt, bus och vackra bilder tillsammans. En stund att släppa vardagen, ha roligt och bara vara med varandra.

Från och med idag till och med söndag (27/11)har jag ett erbjudande på barn- och familjefotografering med 50% rabatt.Ordinarie pris är 1000:- och du betalar endast 500:-. Fotograferingen måste genomföras senast 5 månader efter bokningsdatum. I paketet så ingår det 5 högupplösta digitala bilder, det går självklart att köpa till fler digitala filer eller förstoringar efteråt.

Går även att köpa som presentkort, perfekta julklappen!
För att boka mejla info@emysfoto, märk ämnesraden “BLACK FRIDAY”. 
*Bilderna kan komma att användas i min portfolio & betalningen sker direkt vid bokning