Fotograf Emy

Mimi och Jasons mexikanska bröllop på vallåsens världshus i Våxtorp

Det finns olika sätt att göra ett bröllop personligt på. Allt från att ha ett specifikt tema som visar upp er förkärlek till Star Wars, ni kanske råkar vara barnsligt förtjusta i hattar och därmed måste era gäster vara lika coola katter i hattar på er dag eller så bara tokälskar ni choklad och har det med i alla maträtter på ett eller annat sätt. Ja, ni fattar grejjen.
Mimi Och Jason valde att gifta sig på Mimis föräldrars Världshus i Våxtorp med massor av charm, personlighet ute på landet. Dem gifte sig utomhus och hade ett mexikanskt tema. Ännu mer av deras personlighet lyste igenom under dagen som var fylld av det som ligger dem allra närmast hjärtat; familjen, mysiga middagar och massor av skratt. 

Fick bröllopsfotografen åka häst och vagn? Nej, men kanske en annan gång.